Publicitate gratuita
Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte.Pune aici spotul sau linkul tau, banner ce ai tu sau pune doar mesajul. Adauga reclama ta gratuit! Posteaza ceea ce doresti sa cumperi! Adauga oferta/cererea ta gratuit!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Publicitate gratuita | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PUBLICITATE GRATUITA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
Publicitate gratuita / Publicitate gratuita / restaurant casa persia specific persan si romanesc  
Autor
Mesaj Pagini: 1
casapersia
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
Unde sa afli mai multe despre o natie celebra in lume - persanii, daca nu intr-un loc care aduna traditiile poporului lui Darius- cuceritorul lumii, farmecul celor 1001 de nopti si ospitalitatea proverbiala a iranienilor? Restaurantul Casa Persia este raspunsul. Deschis cu intentia de a promova tot ceea ce inseamna cultura persana, mancarea specifica si obiceiurile, localul ne primeste cu supa si salata special - veche cutuma din podisul Iranului.Restaurantul Casa Persia este neaparat o incursiune intr-o lume care imbina inovatia cu elementele definitorii ale Iranului antic (gastronomie, muzica, ceramica, covoare, literatura). Daca sunteti indragostit sau doar curios ce reprezinta bucataria orientala, “Persia” va fi o fila dintr-o poveste cu rotocoale de fum la narghilea, parfum de scortisoara, sofran, trandafir si de mirodenii rare. Acestea sunt aduse din tara de origine, asa ca va veti delecta cu bunataturi 100% originale.
Pentru o seara iraniana completa aveti acordurile orchestrei de muzica persana dar puteti opta si pentru piese internationale sau romanesti. (evolueaza de vineri si  sambata, de la 20.00 la 22.00)Toate elementele de decor vin sa te introduca in cate un capitol de renume al artei persane: covoare autentice, statuiete si obiecte de ceramica pe care sunt infatisate si repovestite miturile din istoria legendara timpurie a Iranului.In fiecare farfurie e cate un amestec nebanuit de ingrediente, fiecare cu povestea si importanta sa in definirea gustului bucatelor, iar preturile rezonabile  iti induc o stare de huzur.
Restaurantul  Casa Persia cu o capacitate de 55 locuri, situat in centrul orasului (sos panduri , nr.71), este un restaurant unic in Bucuresti care va ofera preparate din bucataria persana,cu o ambianta intima, unde poti savura mancaruri traditionale persane la preturi fara concurenta. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din Persia locul ideal pentru organizarea de petreceri, nunti, mese festivesi botezuri.Restaurantul Casa Persia este si refugiul prietenilor petrecareti si al indragostitilor,

restaurant casa persia specific persan romanesc unde afli mai multe despre natie celebra lume

42.7KB


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la