Publicitate gratuita
Reclame, publicitate, anunturi, cereri - oferte.Pune aici spotul sau linkul tau, banner ce ai tu sau pune doar mesajul. Adauga reclama ta gratuit! Posteaza ceea ce doresti sa cumperi! Adauga oferta/cererea ta gratuit!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Publicitate gratuita | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PUBLICITATE GRATUITA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lutsen pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Publicitate gratuita / Publicitate gratuita / Service Buzesti  
Autor
Mesaj Pagini: 1
epo mobile
Membru nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 3
Buna dimineata !

Va asteptam cu drag in service-ul nostru din Strada Buzesti 63 - 69 daca aveti probleme cu telefonul , tableta , laptop sau calculator-ul dumneavoastra !   

Reparatii hardware si software pentru gama intreaga de telefoane mobile,laptopuri,tablete intr-un mediu civilizat si transparent la nivel profesional. Decodare oficiala pentru majoritatea brand-urilor de telefoane mobile: Iphone, Samsung, Nokia, Blackberry etc. Reparare Boot (JTAG) pentru telefoane care nu mai pornesc in urma decodarii, resoftarii, root-arii. Transfer agende Recuperare date Avand in vedere experienta vasta in domeniu, a tehnicienilor ne straduim sa oferim servicii de calitate superioara clientilor nostri

Constatarea este GRATUITA la sediul nostru!

Echipa Epo Mobile — la EPO Mobile.        

service buzesti buna dimineata !va asteptam drag service-ul nostru din strada buzesti daca aveti

39KB


_______________________________________
Reparatii hardware si software pentru gama intreaga de telefoane mobile,laptopuri,tablete intr-un mediu civilizat si transparent la nivel profesional. Decodare oficiala pentru majoritatea brand-urilor de telefoane mobile: Iphone, Samsung, Nokia, Blackberry etc. Reparare Boot (JTAG) pentru telefoane care nu mai pornesc in urma decodarii, resoftarii, root-arii.

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la